top of page
Csillagom Vendegház - szálláshely, Zebegény

A VENDÉGHÁZRÓL

Hagyja otthon a munkáját és a gondokat, merüljön el a csendben és válogatott könyveinkben! Ha dolgozni, tanulni vagy szórakozni szeretne és szüksége van internetre, a házban és a kertben is rendelkezésre áll ingyenes WIFI szolgáltatásunk.

 

A mindig napsütéses házon zsalugáterek biztosítják a sötétítést. A közel húsz négyzetméteres fedett teraszon lehetőség van grillezésre, teázásra, étkezésre, a nyári melegben egy friss és hűsítő limonádé elfogyasztására, melyhez a dunai panoráma festői képe adja a hátteret.

 

A kertet vendégeink szabadon használhatják. A kerti élmények közé tartozhat a függőágy, a sütögető tér, a gyermekjátszótér és a forró nyári napokon az úszómedence is. A medencét az időjáráshoz igazodóan szezonálisan működtetjük, fűtés nélkül.

 

Szedjen cseresznyét, almát vagy diót kertünkből! Ha szeretne a kertben grillezni, használja kijelölt sütögetőhelyünket. Idényjelleggel mi is bekészítünk tűzifát vendégeinknek, de ha ez nem lenne elég, a Duna parti séták során gyűjthető még tűzre való száraz fa.

 

A vendégház egész évben üzemel. A hűvösebb hónapokban elektromos padlófűtés és inverteres klíma szolgáltatják a megfelelő hőfokot. A téli hónapokban, nagyobb havazás után vagy szélsőséges időjárási körülmények között elképzelhető, hogy a vendégházhoz vezető út autóval nem járható, vagy nehezen megközelíthető. Gyalogosan mindig elérhető a ház, és ilyen esetekben is kárpótlást nyújt a zebegényi téli táj dermesztő szépsége.
 

bottom of page