top of page

Környezetbarát termékek és megoldások

ÖKOTUDATOSSÁG

Mottónk: Úgy éljünk a mában, hogy legyen holnapunk!

Termelői reggeli

Egy kedves Partnerünk jóvoltából kiváló minőségű termelői finomságok rendelhetők reggelire, glutén-és laktózmentes, valamint vegetáriánus változatban is!​ 

A reggeli csomagok legalább 2 fő részére készülnek.  A ládikóban található prémium minőségű alapanyagok kizárólag környékbeli termelőktől származnak.

A reggeli 8.00-ig megérkezik a szállásra! A kiszállítás érintkezés-mentes, így nem zavarjuk a vendéget. A ládikó a vendégház egy előre kijelölt részére érkezik.

A csomagoláshoz  természetbarát anyagokat (üveg, bambusz, fa) használunk, így nem termelünk szemetet.

 

Mit tartalmaz a termelői reggeli? 

  • Adalékmentes, nitrit mentes termelői felvágottak (érlelt sonka, szalámi, angolszalonna, tarja, kolbász, füstölt májas).

  • Kétféle, választható termelői sajt (ízesített gomolya, füstölt parenyica, érlelt házi trappista, érlelt gauda, camembert).

  • Házi vaj.

  • Friss zöldségek.

  • Hosszú érlelésű vadkovásszal készült, friss pékáru.

  • Házi szendvicskrém.

  • Adalékmentes termelői gyümölcsjoghurt teljes tejből/meleg időben házi lekvár.

  • Frissen préselt, 100%-os termelői gyümölcslé.

Azoknak a vendégeinknek, akik hosszabb időt töltenek nálunk, igyekszünk változatos étrendet kínálni, hogy többféle finomságot is megkóstolhassanak termelői reggelinkből!

teák.jpg

Vigyázunk a természetre. A környezetbarát termékeket és megoldásokat előnyben részesítjük!

Csillagom_2420.JPG

Szappan

Szeretnénk környezetbarát illatszerekkel az Önök kedvében járni. Fogadják szeretettel a Vendégházban elhelyezett kézműves Csillag szappanunkat, mely kecsketejből és természetes olajokból készült.

Újrahasznosított bútorok

Berendezéseink legnagyobb része is újrahasznosított. 
Szeretjük megmutatni, hogy ami régi, az mennyire szép is!

régi1.JPG
7I7A6519.JPG

Kert

A házhoz tartozik egy 700 nm-es kert, amit mi gondozunk és a tartózkodás teljes időszakában vendégeink rendelkezésére áll.  Kérjük vendégeinket, hogy vigyázzanak a növények és a kerti bútorok épségére. A kertben termő gyümölcsökből szabadon lehet szedni és fogyasztani, amikor érik az alma, dió, cseresznye és a füge.

Szemétgyűjtés

A háztartási hulladékot szelektíven gyűjtjük. A műanyag, papír, fém hulladék lehetőség szerint az elkülönített tárolókba, a zöld hulladék a kert végében található komposztálóba kerüljön.

7I7A6483.JPG
7I7A6449.JPG

Vízhasználat

Környezetünk állapotát szívünkön viseljük; kérjük, bánjon takarékosan az ivóvízzel, még a kerti csapnál is!

Köszönjük!

Zebiterran

Csend

A vendégház üdülő övezetben helyezkedik el, ezért nem lehet hangoskodni, bulikat, rendezvényeket tartani. Vendégeink és a szomszédok is pihenésre, feltöltődésre vágynak, melyhez szorosan hozzátartozik a csend és a természetes rend megóvása.

7I7A6209.JPG
bottom of page