top of page
Csillagom Vendegház - szálláshely, Zebegény

Tiszta házban gondtalan a pihenés

A foglalás véglegesítése után a Házirend szabályai életbe lépnek és minden vendégünk számára kötelezően érvényesek. Három hétnél hosszabb tartózkodás esetén  a házirend szabályai előzetes egyeztetés után változhatnak. 

HÁZIREND

Érvényes: 2021. szeptember 15-től, visszavonásig 

A Csillagom Vendégház család- és gyermekbarát szálláshely.

Felszereltsége
amerikai konyhás nappali, kihúzható vendég kanapéval,
hálószoba (160 x 200 cm méretű franciaággyal),
dunai panorámás nagy terasz,
wifi (a házban és a kertben is), 
medence (6x3 m),

kerti (solar) zuhany,
játszótér ("minden egyben"),
napozóágyak, függőágy,

pingpongasztal, tollasütő,
tűzrakóhely, grillsütő (faszénnel),

hűtő/fűtő klíma,
hűtő, mosógép,
indukciós főzőlap, mikrohullámú sütő,
kotyogós kávéfőző, vízforraló, víztisztító,

kenyérpirító, edények,
kávé, tea, fűszerek,
elemlámpa, esernyő,
elsősegély doboz,
ágynemű, fürdőköpeny,

törölköző, konyharuha,
fa kiságy kókuszmatraccal, ágyneművel,

etetőszék, babakád, bili,

bakelit lemezjátszó lemezekkel,

jógamatrac, jógatégla,

házi könyvtár - kicsiknek és nagyoknak,
társasjátékok - fiataloknak és az örökké fiataloknak,
gyümölcsök a kertből.

Vendégágy
Kihúzható kanapéágyon 4-17 éves korú, legfeljebb 2 felnőttel érkező gyermeket tudunk elszállásolni. A háromévesnél fiatalabb kisgyermekek számára állítható oldalmagassággal, fa kiságyat tudunk biztosítani.

 

Fűtés/hűtés

A házban a fűtést (nyáron a hűtést) inverteres klíma, padlófűtés és norvég panel biztosítja.


A házhoz vezető út
A ház megközelíthető autóval és gyalogosan is; ugyanakkor kissé meredeknek tűnhet. Télen, nagy hó esetén előfordulhat, hogy az út nehezebben járható, ekkor hólánc használata javasolt.

 
Dohányzás
A vendégházban szigorúan tilos a dohányzás! 


Wifi
A házban és a kertben is korlátlanul használható az ingyenes és erős wifi.

 

Kert
A házhoz tartozik egy 700 nm-es kert, amit mi gondozunk, és a tartózkodás teljes időszakában vendégeink rendelkezésére áll.  Kérjük vendégeinket, hogy vigyázzanak a növények és a kerti bútorok épségére. A kertben termő gyümölcsökből szabadon lehet szedni és fogyasztani, amikor érik az alma, dió, cseresznye és a füge.
 

Kültéri bútorok
Kérjük, hogy esős időben a kültéri bútorokhoz tartozó párnákat és egyéb eszközöket, legyenek szívesek védett helyre, a nappaliba bevinni, valamint a pingpongasztalt összezárni és letakarni.

Medence
A házhoz tartozó úszómedence szezonálisan használható, nem fűtjük, de a forró nyári napokon kb. 22-25 fokos a hőmérséklete. A vizet rendszeresen tisztítjuk. Kérjük, fürdés előtt használják a kerti zuhanyunkat! A medencét mindenki saját felelősségére használja.
 

Tűzrakás
Grillezni és sütögetni a kijelölt tűzrakó helyen lehet, a tűzvédelmi szabályok szigorú betartásával.
 
Parkolás
A ház előtt biztonsággal lehet parkolni. A telken belül, lekövezett beállóban két autó számára van kialakítva parkolóhely. 


Kulcsok átadása-átvétele 
A kulcsokat külső, számkódos kulcstárolóba helyezzük. A nyitó kód megadása válasz-emailben vagy telefonon történik.


A ház zárása
Kérjük, távozáskor és éjszakára mindig zárják be a házat és a zsalugátereket, mert a váratlanul érkező eső és szélvihar komoly károkat tud okozni. 


A szemét elhelyezése
A háztartási hulladékot szelektíven gyűjtjük. A műanyag, papír, fém hulladék lehetőség szerint az elkülönített tárolókba, a zöld hulladék a kert végében található komposztálóba kerüljön.


Ivóvíz
Környezetünk állapotát szívünkön viseljük; kérjük, bánjon takarékosan az ivóvízzel!


Házi kedvencek
A házi kedvenceket nagyon szeretjük, de jelenleg nem tudjuk Őket fogadni.


Csend
A vendégház üdülő övezetben helyezkedik el, ezért nem lehet hangoskodni, bulikat, rendezvényeket tartani. Vendégeink és a szomszédok is pihenésre, feltöltődésre vágynak, melyhez szorosan hozzátartozik a csend és a természetes rend megóvása.


Felelősség
A Vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért a Szállásfoglalót terheli anyagi felelősség. A vendégházban elhelyezett személyes vagyontárgyaitokért felelősséget nem vállalunk. A foglalás véglegesítése után a Házirend szabályai életbe lépnek és minden Vendégünk számára kötelezően érvényesek. Három hétnél hosszabb tartózkodás esetén a Házirend szabályai előzetes egyeztetés alapján változhatnak.
A Házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadók. Vitás kérdésekben a felek a Városi Bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. Kérjük, esetleges panaszát, észrevételét itt tartózkodása alatt jelezze, ugyanis csak ebben az esetben tudjuk figyelembe venni, illetve, ha szükséges, kompenzálni. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.


Elérhetőség
Amennyiben a fentieken túl kérdése merül fel, kérjük, forduljon bizalommal a tulajdonoshoz, aki készséggel áll rendelkezésre: Csáki Csilla, +36 30 6315902.


Kellemes időtöltést és jó pihenést kívánunk!
 

bottom of page