top of page
ÁRAK

ELŐ- ÉS UTÓSZEZONBAN

1-2 vendég

38.000
forint/éj/ház

1-2 gyerek (3-17 éves)

8.000
forint/éj/fő

ÉRVÉNYES:

Január, február, március, április, október, november
és december hónapokban,

kivéve az ünnepnapokat.

Foglalható éjszakák száma: min. 2

FŐSZEZONBAN

1-2 vendég

48.000
forint/éj/ház

1-2 gyerek (3-17 éves)

8.000
forint/éj/fő

ÉRVÉNYES:

Május, június, július, augusztus és szeptember hónapokban, és minden ünnepnapon: 03.15, Húsvét, 05.01, Pünkösd, 08.20, 10.23, Mindenszentek, Karácsony és Szilveszter.

Foglalható éjszakák száma: min. 2

A reggeli házhoz jön!

Egy kedves Partnerünk jóvoltából kiváló minőségű termelői finomságok rendelhetők reggelire: 
2 fő részére 8.000,- Ft. 
Részletek az Ökotudatosság 
és a
Foglalás oldalon!

További információk

Kedvezmény
A Csillagom Vendégház család- és gyerekbarát szálláshely, gyerekeknek 3 éves korig (kiságy használattal) ingyenes.Pótágyas elhelyezést, kihúzható kanapéágyon a 4-17 éves korosztály számára tudunk biztosítani. A foglalásnál a gyerekek életkorát kérjük jelezni.

IFA
Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, de nem tartalmazzák az IFÁ-t (idegenforgalmi adót), mely 18 év felett fizetendő: 400 forint/fő/éj egységár szerint.

A FOGLALÁS MENETE

1. Foglalási adatok rögzítése

A foglalás menüpontban közvetlenül tud szállást foglalni honlapunkon, a foglalási mezőkben megadott információk beküldésével.

Amennyiben 2 főnél több érkezik, kérjük megjelölni, hogy kinyitható vendégágyat is igényelnek. A 3 év alatti gyermekek számára be tudunk készíteni etetőszéket és összecsukható utazóágyat. Ha ezekre igény van, kérjük ezt is jelezni a foglaláskor.

3. Foglalási előleg átutalása

A foglalás  50% foglalási előleg átutalásával válik érvényessé. Az előleg átutalásakor a közleménybe kérjük beírni a szálláshelyet lefoglaló személy nevét, e-mail címét és telefonszámát, valamint a  "szállásfoglalás" megnevezést. A foglalási előleg átutalására a foglalás napjától 3 munkanap áll rendelkezésre.

2. Foglalási adatok visszaigazolása

A foglalási adatok visszaigazolása e-mailben történik. A  megjelölt napokat  legfeljebb 3 napig  (a foglalási előleg megérkezéséig),  rögzítjük a foglaltsági naptárban. A szálláshelyet érkezéskor 15:00 -19:00 óra között lehet elfoglalni és távozáskor 10:00 óráig el kell hagyni. Minden más esetben előzetes egyeztetés alapján felár ellenében lehet ezeken az időpontokon módosítani. 

4. A foglalás véglegesítése

Az előleg beérkezéséről e-mailt küldünk és ezt követően 24 órán belül véglegesítjük a foglalást vendégházunk foglaltsági naptárában is. A szállásdíj fennmaradó részét az érkezés időpontjáig kérjük rendezni.

bottom of page