top of page
ÁRAK

HÉTKÖZNAP

1-2 vendég

38.000
forint/éj/ház

1-2 gyerek (3-14 éves)

7.000
forint/éj/fő

 

hétfő-kedd-szerda-csütörtök

Foglalható éjszakák száma: min. 2

HÉTVÉGE ÉS ÜNNEPEK

1-2 vendég

48.000
forint/éj/ház

1-2 gyerek (3-14 éves)

7.000
forint/éj/fő

péntek-szombat-vasárnap

03.15., Húsvét, 05.01., Pünkösd, 08.20.,
10.23., Mindenszentek, Karácsony, Szilveszter

Foglalható éjszakák száma: min. 2

Különleges időszak

A vendégház foglaltságától függően, külön egyeztetéssel, lehetőség van 1-2 fő számára 7 napon túli foglalásra is.
Kérjen árajánlatot emailben!

További információk

IFA
Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, de nem tartalmazzák az IFÁ-t (idegenforgalmi adót), mely 18 év felett fizetendő: 400 forint/fő/éj egységár szerint.

Kedvezmény
A Csillagom Vendégház család- és gyerekbarát szálláshely, gyerekeknek 3 éves korig ingyenes; 14. életkortól teljes ár fizetendő. A foglalásnál a gyerekek életkorát kérjük jelezni.

A FOGLALÁS MENETE

1. Foglalási adatok rögzítése

A foglalás menüpontban közvetlenül tud szállást foglalni honlapunkon, a foglalási mezőkben megadott információk beküldésével.

Amennyiben 2 főnél több érkezik, kérjük megjelölni, hogy kinyitható vendégágyat is igényelnek. A 3 év alatti gyermekek számára be tudunk készíteni etetőszéket és összecsukható utazóágyat. Ha ezekre igény van, kérjük ezt is jelezni a foglaláskor.

3. Foglalási előleg átutalása

A foglalás  50% foglalási előleg átutalásával válik érvényessé. Az előleg átutalásakor a közleménybe kérjük beírni a szálláshelyet lefoglaló személy nevét, e-mail címét és telefonszámát, valamint a  "szállásfoglalás" megnevezést. A foglalási előleg átutalására a foglalás napjától 3 munkanap áll rendelkezésre.

2. Foglalási adatok visszaigazolása

A foglalási adatok visszaigazolása e-mailben történik. A  megjelölt napokat  legfeljebb 3 napig  (a foglalási előleg megérkezéséig),  rögzítjük a foglaltsági naptárban. A szálláshelyet érkezéskor 15:00 -19:00 óra között lehet elfoglalni és távozáskor 10:00 óráig el kell hagyni. Minden más esetben előzetes egyeztetés alapján felár ellenében lehet ezeken az időpontokon módosítani. 

4. A foglalás véglegesítése

Az előleg beérkezéséről e-mailt küldünk és ezt követően 24 órán belül véglegesítjük a foglalást vendégházunk foglaltsági naptárában is. A szállásdíj fennmaradó részét az érkezés időpontjáig kérjük rendezni.

bottom of page