top of page
Adatvédelmi Nyilatkozat

Szolgáltató adatai:
Csillagom Vendégház Zebegény
2627 Zebegény, Szegfű u. 13., hrsz: 2155
Adószám: 8365011654
Bankszámlaszám: OTP, 11773133-11237394
elérhetőségei:
Kapcsolattartó: Csáki Csilla
Telefon: +36 30 63 15 902
E-mail: drotposta@csillagomvendeghaz.hu

 


Megkapjuk, összegyűjtjük és tároljuk az Ön által a weboldalunkon megadott adatokat.  Ezenkívül tároljuk az Internet Protocol (IP) címet, amelyet a számítógép internethez való csatlakoztatásához használunk;  Belépés;  email cím;  Jelszó;  számítógép- és csatlakozási információk és vásárlási előzmények.  Használhatunk szoftvereszközöket a munkamenet -információk mérésére és gyűjtésére, beleértve az oldal válaszidejét, az egyes oldalak látogatásának hosszát, az oldal interakciós adatait és az oldaltól való böngészéshez használt módszereket.  Személyazonosításra alkalmas adatokat is gyűjtünk (beleértve a nevet, e -mailt, jelszót, kommunikációt);  fizetési részletek (beleértve a hitelkártya adatait), megjegyzések, visszajelzések, termékértékelések, ajánlások és személyes profil.

A nem személyes és személyes adatokat a következő célokra gyűjtjük:

  • Szolgáltatások nyújtása és működtetése;

  • Felhasználóinknak folyamatos ügyfélszolgálatot és technikai támogatást nyújtunk;

  • Hogy kapcsolatba léphessünk látogatóinkkal és felhasználóinkkal általános vagy személyre szabott szolgáltatással kapcsolatos értesítésekkel és promóciós üzenetekkel;

  • Összesített statisztikai adatok és egyéb összesített személyes adatok létrehozására, amelyeket felhasználhatunk szolgáltatásaink nyújtásához és javításához;

  • A vonatkozó adatszolgáltatási  törvények és előírások betartása.

 

Cégünk a Wix.com platformon található.  A Wix.com online platformot biztosít számunkra, amely lehetővé teszi szolgáltatásaink értékesítését az Ön számára.  Adatait a Wix.com adattárolója, adatbázisai és az általános Wix.com alkalmazások tárolhatják.  Biztonságos szervereken tárolják adatait tűzfal mögött. A Wix.com által kínált és cégünk által használt összes közvetlen fizetési rendszer megfelel a PCI-DSS által meghatározott szabványoknak, amelyeket a PCI Biztonsági Szabványok Tanácsa kezel, amely olyan márkák együttműködésére épük, mint a Visa, MasterCard, American Express és Discover.  A PCI-DSS követelmények segítenek abban, hogy a szolgáltatsaink biztonságosan kezeljék a hitelkártya-információkat.

 

Felvehetjük Önnel a kapcsolatot, hogy értesítsük Önt szolgáltatásainkról, kedvezményekről, árváltozásról, beszedhessünk díjakat vagy tartozásokat, felmérhessük a véleményét felmérések vagy kérdőívek segítségével, frissítéseket küldhessünk a cégünkről, vagy szükség szerint  hogy kapcsolatba lépjünk Önnel az Általános Felhasználói Szerződés, a vonatkozó nemzeti jogszabályok és az Önnel esetlegesen megkötött bármely megállapodás érvényesítése érdekében.  Ebből a célból kapcsolatba léphetünk Önnel e -mailben, telefonon és szöveges üzenetekben.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármikor módosítsuk ezt az adatvédelmi irányelvet, ezért kérjük, gyakran nézze át.  

A módosítások és pontosítások azonnal hatályba lépnek a weboldalon való közzétételük után.  Ha lényeges módosításokat hajtunk végre a házirenden, itt értesítjük Önt a frissítésről, hogy tisztában legyen azzal, hogy milyen információkat és adatokat gyűjtünk, hogyan használjuk fel, és milyen körülmények között használunk és/vagy teszünk közzé  azokat.

 

Az szálláshely szolgáltatáshoz kapcsolódó, adatvédelemre vonatkozó további szabályokat az ASZF 17. pontja rögzíti. 

Ha nem szeretné, hogy kezeljük adatait, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a csillagomvendeghaz@gmail.com email címen.
 

bottom of page